Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΥΜΜΕΤEIΧΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ RAPID WIEN


Το μεγάλο ντέρμπι της Αυστρίας ανάμεσα στην Ραπίντ και την Αούστρια, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω επεισοδίων. Πιο συγκεκριμένα, στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Ραπίντ βλέποντας την ομάδα τους να χάνει 2-0, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν κυρίως από τους «Vatos Locos», τους φανατικούς οπαδούς της Ραπίντ, ενώ σε αυτά συμμετείχαν, σύμφωνα με την αυστριακή ιστοσελίδα «sport.oe24.at» και δέκα οπαδοί του Παναθηναϊκού! Αυτοί δεν ήταν οι μοναδικοί… «εισαγόμενοι» χούλγκαν, καθώς στα επεισόδια εντοπίστηκαν επίσης 8 Ιταλοί από τη Βενετία και 15 Γερμανοί από τη Νυρεμβέργη…

«Με αυτούς τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς έχουν στενές επαφές οι οπαδοί της Ραπίντ», τόνισε ο υπεύθυνος της αστυνομίας της Βιέννης για τη βία στα γήπεδα, Ρούντολφ Χερμπστ, με την αυστριακή αστυνομία να κάνει μόλις 3 συλλήψεις και να προσπαθεί να συλλάβει τους υπόλοιπους, μέσω των καμερών ασφαλείας του γηπέδου. Όπως αναφέρει ωστόσο το ρεπορτάζ, αυτό θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολο καθώς «…πολλοί ταραξίες, όπως ένας Έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού με τατουάζ στο στήθος,  έφυγαν αεροπορικώς για την Αθήνα την Κυριακή το βράδυ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου