Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΗ

Eπίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον γνωστό και ως «δωματιάκι», έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (02/05), με αποτέλεσμα ο χώρος να πάρει φωτιά. Η πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα, με εννέα άντρες της και τρία πυροσβεστικά οχήματα να τη σβήσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «tovima.gr», που σας παρουσιάζονται από το exedra.gr, η επίθεση από ρήψη μολότοφ, ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο χώρο για να εξετάσουν το πώς και ποιοι την προκάλεσαν.

Η ώρα της επίθεσης υπολογίζεται γύρω στις 19:30. Σύμφωνα με πληροφορίες του exedra.gr, μέσα στο σύνδεσμο βρίσκονταν δύο άτομα, με τον έναν να είναι τραυματίας. Οι μολότοφ πετάχτηκαν στο χώρο, αφού πρώτα οι θήτες ανέβασαν λιγάκι τα κατεβασμένα ρολά. Από τις διαθέσεις των επιτιθέμενων δεν γλίτωσε και η γύρω περιοχή, καθώς προκλήθηκαν ζημιές σε τρία σταθμευμένα οχήματα και μια γειτονική με το σύνδεσμο τζαμαρία πολυκατοικίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, 60 άτομα με κράνη έκαναν το λεγόμενο «ντου» στο σύνδεσμο, την ώρα που σε αυτόν βρίσκονταν περίπου 20 «κιτρινόμαυροι» οπαδοί. Η συμπλοκές ήταν δεδομένο πως δεν μπορούσαν να αποφευχθούν, με μια μολότοφ να πέφτει εντός του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου