Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΠΑΜΕ ΒΟΛΟ


Στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παναθηναϊκός δεν είχε την συμπαράσταση των οπαδών του, αν και στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας υπάρχει ένας από τους πιο δυναμικούς συνδέσμους της επαρχίας. Κάτι η απροθυμία της ΠΑΕ να ζητήσει εισιτήρια και κάτι οι προθέσεις του Αχιλλέα Μπέου να μην υπάρχουν φιλοξενούμενοι προκειμένου να κάνει ανενόχλητος τα καραγκιοζιλίκια του, ανάγκασαν τους “πράσινους” να παίξουν χωρίς τον 12ο παίκτη τους.
Αυτό όμως φαίνεται πως δεν θα επαναληφθεί και στο παιχνίδι των play of, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Β', σε αντίθεση με ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου δεν θα υπάρχει θύρα για τους φιλοξενούμενους (λόγω των επεισοδίων που είχαν γίνει στον αγώνα της κανονικής διάρκειας), στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θα υπάρχει κανονικά.
Βέβαια, δεν πιστεύουμε να έχει κανείς την αυταπάτη οτι ξαφνικά ο επαγγελματίας παράγοντας αγάπησε τους φίλους του Παναθηναϊκού. Σε καμία περίπτωση... Στην κονόμα στοχεύει, καθώς έχει ορίσει τα εισιτήρια στις θύρες 31-42 στα 25 ευρώ! Σίγουρα το συγκεκριμένο ποσό είναι αρκετά μεγάλο για τους περισσότερους, ειδικά την περίοδο που διανύουμε, αλλά καλή... θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου